MBTI Alumne Masterclass 2021

Årets MBTI-event i Danmark

Sæt kryds i kalenderen d. 26. august 2021 og vær med, når Human House og eksperter fra The Myers-Briggs Company i Oxford for første gang i Danmark inviterer til en eksklusiv masterclass kun for MBTI-certificerede. På konferencen får du den nyeste viden om forskning inden for typer, en masse nye idéer og mulighed for at videndele med både eksperter og certificerede fra hele landet.

Hvad kan du se frem til?

• Keynote fra førende forsker og psykolog John Hackston fra The Myers-Briggs Company i Oxford

 Inspirerende workshops med fire relevante temaer

• Keynote fra Charlotte Ellermann fra Lundbeck A/S om at arbejde med MBTI

• Interaktiv paneldebat

• Nyeste materialer og online øvelseshæfte

Til MBTI Alumne Masterclass 2021 får du nye idéer til workshops, nye øvelser, introduktion til de nyeste produkter, en helt frisk opdatering af din MBTI-viden, og ikke mindst får du mulighed for at stille spørgsmål til MBTI-eksperter fra både Danmark og Oxford.

Temaerne for de fire workshops på konferencen er inspireret af input fra virksomheder og certificerede, der bruger MBTI, samt aktuelle trends i arbejdslivet og inden for psykologien. Du kan herunder læse mere om de enkelte workshops, så du er klar til at vælge, hvilke to workshops, du har lyst til at deltage i, når du tilmelder dig eventet.

Pladserne på de enkelte workshops fordeles efter først til mølle-princippet.

Glostrup Park Hotel

Hovedvejen 41
2600 Glostrup

26. august 2021
Kl. 09.00 – 16.00

2.495 kr. ekskl. moms.

Hvis I tilmelder jer to eller flere kolleger sammen, er prisen per deltager 1.995 kr. ekskl. moms.

Tilmeld dig her

Program

09.00-09.30 Kaffe og registrering
09.30-09.45 Velkommen v/ facilitator Tue Isaksen
09.45-10.30  Keynote fra John Hackston, The Myers Briggs Company, Oxford: Under-representation of women and minority leaders, over time and with personality
10.30-10.45 Pause
10.45-12.15    Workshops 1 & 2
12.15-13.15 Frokost
13.15-13.35 Keynote fra Lundbeck A/S om brugen af MBTI
13.35-13.45 Lokalerokade
13.45-15.00 Workshops 3 & 4
15.00-15.20 Kaffe og kage
15.20-15.50  Q&A – Ekspertpanel (på engelsk)
16.00  Tak for i dag

WORKSHOP 1: SKAB PSYKOLOGISK TRYGHED I LEDERTEAMET

Skab psykologisk tryghed i lederteamet – med MBTI® Trin II

Vi ved fra forskning, at højtydende, effektive teams er kendetegnede ved psykologisk tryghed og en høj grad af tillid. Men hvordan kan vi skabe grobund for denne tillid? Og hvordan kan den genetableres, hvis trygheden har været udfordret? På workshoppen vil du få inspiration til brugen af MBTI® Trin II, og vi sætter spot på, hvordan brugen af facetterne kan øge den psykologiske tryghed og skabe en ramme for udviklingsarbejdet i lederteamet. Derudover får du inspiration til, hvordan du kan øge udbyttet og fundamentet for tryghed ved hjælp af Robert Brinkerhoff’s 40/20/40-model.

WORKSHOP 2: CO-CREATION AF FREMTIDENS PROCESSER

Co-creation af fremtidens processer med MBTI®

Kan du som MBTI-certificeret også have brug for inspiration til nye og spændende måder at facilitere processer, der skaber forandring og udvikling? På denne workshop vil deltagerne blive en del af en co-creation-seance, hvor alles viden og erfaringer sættes i spil. Sammen designer vi fremtidens processer med MBTI. Du vil gå fra workshoppen med et idékatalog af processer, metoder, øvelser og materialer, der skaber energi, drive og forankring, når der arbejdes med MBTI. Lige fra de små greb og praktiske overvejelser til de store linjer og visioner. Workshoppen faciliteres af en erfaren MBTI-træner i samarbejde med kommunikationsdesigner Simone Lerche Laursen.

WORKSHOP 3: TYPEDYNAMISK COACHING GENNEM LIVSTRANSITIONER

Typedynamisk coaching gennem livstransitioner

Hvordan udvikler vores type sig igennem livet? Ændrer man type, og hvordan skelner man mellem tillærte og foretrukne præferencer? Hvis du også bliver stillet disse spørgsmål eller beskæftiger dig med disse temaer i coaching, så vær med på denne workshop, hvor vi går i dybden med typeudvikling. Vi dykker ned i Jungs model for typedynamik og udvikling gennem livet og supplerer med hans arbejde om persona og skyggesider. Vi belyser og giver inspiration til, hvordan du kan arbejde mere bevidst med typedynamik og livsudvikling i dit arbejde med typologi og præferencer.

WORKSHOP 4: SKAB FORANDRINGSSTÆRKE TEAMS

Skab forandringsstærke teams

Få indblik i de grundlæggende psykologiske reaktioner og mønstre i forandringer, og hvordan MBTI kan belyse disse, så det bliver særligt nærværende og relevant for teamet og den enkelte. Vi sætter fokus på, hvad der driver og motiverer teamet og den enkelte i forandringsprocesser, og hvordan man forebygger konflikter under forandring og får et forandringsstærkt team. Et led i dette er desuden, hvordan lederen kommunikerer og inddrager brugen af typer og danner rammerne herfor.

Info om Keynote-speakers

John Hackston, Head of Thought Leadership, The Myers-Briggs Company, Oxford (UK)

Under-representation of women and minority leaders, over time and with personality

John Hackston er psykolog og den førende forsker hos The Myers-Briggs Company med mere end 30 års erfaring i at hjælpe virksomheder med at implementere indsigterne fra organisationspsykologien og typologien i måden at drive virksomhed på. På MBTI Alumne Masterclass vil John Hackston give et indblik i den nuværende agenda for MBTI anno 2021 med et særligt fokus på at bruge vores viden og data om personlighed til at forbedre diversiteten på ledelsesgangene.

Charlotte Ellermann, HR Partnerm H. Lundbeck A/S (DK)

Hvorfor MBTI?

Med over 20 MBTI Trin I og Trin II-certificerede i deres HR-afdeling er den internationale danskejede medicinalkoncern H. Lundbeck A/S  en af Danmarks mest erfarne og inspirerende brugere af MBTI. Vi har derfor inviteret Charlotte Ellermann til at komme og fortælle om, hvorfor og hhvordan de bruger MBTI på forskelllige niveauer og inden for forskellige områder – til inspiration for os andre.

COVID-19 forholdsregler

Vi følger myndighedernes anvisninger, og du kan derfor trygt deltage i konferencen hos Human House.

Vi sørger for at overholde myndighedernes aktuelle anbefalinger i forhold til forsamlinger, så der er god afstand mellem alle deltagere i løbet af dagen. Desuden er der indført ekstra hygiejnerutiner på lokationen.

Når vi nærmer os konferencen, tager vi bestik af den aktuelle situation, og skulle der være nogle ændringer, kontakter vi alle tilmeldte med ny information.

Hvis du har spørgsmål til afholdelse af konferencen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du høre mere?

Seniorkonsulent Ninna Næslev • Cand.psych.

Ninna Næslev

Seniorkonsulent • Vest
Cand.psych.

28 73 58 71
nin@humanhouse.com

 

Kontakt os, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål til MBTI Alumne Masterclass 2021.

Ved særlige kostbehov, send os en mail senest d. 18. august.