Ledelse

Hos Human House Ledelse tilbyder vi rådgivning om udvikling af ledelse og ledere i både private og offentlige virksomheder og organisationer. Det er rådgivning, der strækker sig fra direktionen til teamet i frontlinjen og som hjælper til en fælles udvikling af den strategiske ledelse, fokus på kerneopgaven og udviklingen af klare rammer, værdier og politikker.

Vi afvikler individuel lederudvikling både som virksomhedstilrettede kurser og som åbne kurser, og vi har erfaring med alle niveauer, herunder ‘før-ledere’ i karriereprogrammer, nye ledere, der er i jobbet, men mangler værktøjer, og erfarne chefer, som vil hente ny inspiration.

Når du får rådgivning hos Human House Ledelse vil du opleve, at vi konsekvent anvender veldokumenterede, professionelle ledelsesteorier i et bredt udvalg med både dansk og international baggrund og med konstant inddragelse af praktisk nytteværdi.

På siden her kan du orientere dig i et udvalg af vores ydelser inden for leder- og ledelsesudvikling. Har du spørgsmål eller specifikke ønsker til et skræddersyet forløb for lederteams eller et individuelt forløb, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Afklaring på ledelse

Ledelseskommunikation

Digital ledelse

Nyudnævnt leder

Det effektive lederteam

Generationsledelse

Strategisk ledelse

Bæredygtig ledelse

Secure Base Leadership