Afklaring på ledelse

Afklaring på, hvad ledelse faktisk er, og hvad lederrollen kræver af dig, er afgørende forudsætninger for at bedrive god ledelse. Har du ambitioner om at blive leder, bør du derfor, før du lander dit første lederjob, blive bevidst om, hvordan lederrollen bliver berigende for dig, og hvad det professionelt og personligt kræver af dig at udfylde den. At få kortlagt dine styrker og dit potentiale fra starten kan være med til at sikre dig en god start på din lederkarriere.

Afklaring på Ledelse giver dig mulighed for at afprøve lederens hverdag og dilemmaer på egen krop. Forløbet klæder dig grundigt på til at håndtere de udfordringer, du vil møde som nyudnævnt leder. Det drejer sig for eksempel om, hvordan du aflærer din tidligere medarbejderadfærd og indlærer ny ledelsesadfærd, og hvordan du bedst sikrer følgeskab blandt dine medarbejdere og mest hensigtsmæssigt navigerer i krydsfeltet mellem din chef, dine lederkolleger og dine medarbejdere. Du får forståelse for, hvordan du bedst muligt kan bruge dine personlige præferencer og din profil i ledergerningen, og du får kendskab til din personlige karriereforståelse ved hjælp af relevante værktøjer.

For at læringen bliver så praksisnær som muligt, tager en stor del af kurset afsæt i deltagernes egne karriere- og ledelsesmæssige overvejelser samt nuværende professionelle ståsted og organisation. Kurset består af aktuel ledelsesteori koblet til casetræning med afsæt i egne cases, relevante karriereprofiler og værktøjer.

Det får du med i forløbet

A

Afklaring på spørgsmålet om, hvorvidt du bør afprøve et lederjob.

A

Bevidsthed om, hvordan du bedriver god ledelse og sikrer følgeskab

A

Klarhed om, hvilke professionelle og personlige kompetencer lederollen kræver af dig.

A

Afdækning af dine professionelle og personlige kompetencer samt udviklingspunkter for dig i rollen som leder.

A

Kortlægning af dine personlige karriereforståelse via relevante karriereprofiler og værktøjer.

A

Inspiration og sparring til en bæredygtig balance mellem din karriere og dit privatliv.

A

Casetræning med afsæt i dine egne relevante cases.

A

Fremadrettet konstruktiv feedback fra trænere og medkursister.

Vil du høre mere?

Niels_Dennig_Stenz

Niels Dennig Stenz

Ledelseskonsulent • Vest
Cand.psych.

26 20 52 97
nds@humanhouse.com

 

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om udviklingsforløbet Afklaring på ledelse.