Tak for din tilmelding!

 

Vi har nu registreret din kursustilmelding, og du vil inden længe modtage en bekræftelse per mail. Skulle du mod forventning ikke have modtaget bekræftelsen i løbet af et døgn, bedes du kontakte os.

Tjek eventuelt, at tilmeldingsbekræftelsen ikke er endt i dit spamfilter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Human House Ledelse, og modtag nyheder og cases om bl.a. ledelse, certificering og om vores kommende kurser

* Skal udfyldes
Human House bruger de oplysninger, du indtaster i denne formular, til at holde kontakten med dig og til at sende dig opdateringer og markedsføring. Du kan til enhver tid ændre mening og afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i foden af de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@humanhouse.com. Vi behandler dine oplysninger med respekt. Har du brug for mere information om vores privatlivspraksis, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.